top of page

VERZEND- EN RETOURBELEID

Standaard verzending & kosten

België:

2 à 3 werkdagen - € 6,50

Gratis verzending voor bestellingen van min. €50

Momenteel verzenden wij enkel binnen België. Indien u buiten België woont en een bestelling wil plaatsen, gelieve ons te contacteren zodat we samen een oplossing kunnen vinden.

 

Retourbeleid

We geloven rotsvast in de kwaliteit van de producten die we hier online aanbieden en proberen de details en kleur van de breiwol en andere producten online zo werkelijkheidsgetrouw weer te geven. Indien u toch niet tevreden bent over uw aankoop, kan u binnen 14 dagen na ontvangst uw aankoop terugsturen. Hiervoor moet uw aankoop zich in dezelfde staat bevinden als diegene waarin u ze ontvangen hebt.

Retourzending

Alle kosten verbonden aan het terugzenden van aangekochte artikelen op de website van 't Wolhoekje zijn voor uw rekening. Gelieve uw artikelen terug te sturen naar:

't Wolhoekje

Akkerstraat 89

2540 Hove

België

Wij begrijpen dat een retourzending vervelend is, zowel voor u als voor ons. Daarom hebben we een oplossing bedacht waardoor u zich staaltjes van meerdere draden kan laten toesturen voordat u overgaat tot aankoop van grotere hoeveelheden wol. Voor meer info, klik hier!

Terugbetaling

Eens de artikelen in ons bezit zijn zullen wij deze inspecteren en u via email meedelen of de artikelen goedgekeurd werden. Is dit het geval, dan zullen wij u terugbetalen met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht.

Meer info vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

bottom of page